Спільнота Go52 HeritageWeekends відкрита до приєднання!

Ми продовжуємо шукати талановитих людей, що сповідують автентичний стиль життя, володіють практиками зникаючих або напівзабутих культур праці з Івано-Франківської та Закарпатської областей України і запрошуємо їх приєднатись до міжнародної мережі Карпатської Живої спадщини. Мережа крім названих регіонів України охоплює повіти Марамуреш та Сату-Маре Румунії областей Соболч-Сатмар-Берег та Боршод-Абауй-Земплін Угорщини, Кошицького та Пряшівського краю Словаччини.

До спільноти можуть увійти як окремі мешканці місцевих громад чи їх родини, так і громади представлені відповідними муніципальними інституціями, організації громадянського суспільства, підприємства, кооперативи, фермерські господарства та ін.

У Вас є таланти, навички традиційних культур праці чи Ви володієте ремеслами? Ви щира та гостинна людина, любите ділитися історіями свого життя, свого роду та краю? Всі ці переваги можна перетворити у сталий бізнес! Спитаєте як? Просто дозвольте іншим познайомитися зі своїм життєвим укладом чи ремеслом, розділіть трапези, вечірні розмови з відвідувачами, які відчувають справжню і непереборну ностальгію за щирим сільським життям.

📍Go52 HeritageWeekends – це спільнота для розвитку та підтримки, створена в межах захоплюючого проекту «52 стилі життя в Карпатах: відродження традиційних культур праці» що реалізується за підтримки Європейського Союзу та Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна на 2014-2020 роки та об’єднує носіїв живої культурної спадщини в Карпатських регіонах чотирьох країн. Засновниками спільноти є Туристична Асоціація Івано-Франківщини (Україна), Торгово-промислова палата Сату-Маре (Румунія), Кошицька регіональна організація туризму (Словаччина), та АВА Туристична Асоціація (Угорщина).

Наша мета – збільшити відвідуваність та створити нові можливості для отримання доходу у прикордонних громадах, зокрема, шляхом розробки та популяризації унікального туристичного досвіду, заснованого на традиційних культурах праці та стилях життя в рамках дестинації Карпатської живої спадщини.

❓Що пропонує Спільнота її учасникам:

Серед учасників спільноти ‘Go52 HeritageWeekends’, які подадуть свої заявки до 31 липня 2020 року, буде відібрано по 13 претендентів з цільових регіонів кожної країни-учасниці для створення модельних (взірцевих) продуктів – турів вихідного дня. Умовою відбору є заповнення анкети-заявки та подання мотиваційного листа довільної форми, в якому ми просимо викласти коротку історію, пов’язану з Вашою нематеріальною культурною спадщиною чи родинним стилем життя та пояснити, в чому їх цінність для відвідувачів, унікальність (оригінальність) на фоні інших пропозицій на ринку.

З цими учасниками проект буде посилено працювати, надавши експертну допомогу у створенні окремого туристичного продукту – туру вихідного дня від Go52 HeritageWeekends community на основі стилю життя чи традиційного ремесла (культури праці); участь в тренінгу з підвищення якості обслуговування клієнтів; можливість отримати брендовану продукцію та промо-матеріали (уніформу, друковану продукцію, інші елементи ідентифікації бренду) для промоції власних продуктів під брендом Go52 HeritageWeekends, які будуть виготовлені в рамках проекту в обмеженій кількості.

Які вимоги до претендентів ставить Мережа:

Заявку на приєднання до Go52 HeritageWeekends community можна заповнити за посиланням.

✏️Якщо маєте питання чи пропозиції пишіть на емейл office@www.taif.org.ua із зазначенням у темі листа ‘Go52 HeritageWeekends community’.

#huskroua #enicbc #go52 #52lifestyles

Оголошення підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його зміст є виключною відповідальністю ГО «Туристична Асоціація Івано-Франківщини» і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.
Проект “52 способи життя в Карпатах: відродження традиційних культур праці” реалізується в рамках Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна (
www.huskroua-cbc.eu) на 2014-2020 роки.

Читайте також

Підсумковий реліз про проект «Об’єднані ...

29 December 2023

Громадське обговорення в рамках проекту ...

17 November 2023

ПІДСУМКИ ДРУГОЇ ТРАНСКОРДОННОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНІ ...

6 September 2023

ЗАПРОШЕННЯ НА ТРАНСКОРДОННУ ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРЮ

27 July 2023

Натхненні ідеї, унікальні рішення, сталі результати

ПІДТРИМАЙТЕ НАС

Наші
контакти